Yoghurthangop met vanille en gedroogd fruit

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een schone (thee)doek nat en wring goed uit. Leg de doek in een fijne zeef en zet deze bovenop een kom. Giet de yoghurt erin en dek af met een bord of deksel. Laat minimaal 6 uur uitlekken in de koelkast. Doe de stukjes fruit en citroenschil in een kom en giet de hete thee erop. Laat staan tot de thee is afgekoeld en het fruit zacht is geworden. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Meng het vanillemerg met de poedersuiker. Schep de hangop vanuit de doek in een schaal. Roer de vanillesuiker goed door de hangop en verdeel de hangop over 4 schaaltjes. Schep het fruit erop en steek er een koekje in.+ ca. 6 uur uitlekken

Yoghurthangop met vanille en gedroogd fruit is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yoghurthangop met gegrilde perzik
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurthangop met rabarber en amandelcrunch
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurthangop Met Rabarber
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept