Biefstuk met koriander-cashewpesto

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de koriander-cashewpesto. Pureer daarvoor de knoflook, koriander en cashewnoten grof. Giet er een straaltje olijfolie bij en meng goed. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter en laat deze bruin worden. Leg de biefstukken in de hete boter en bak het vlees 1,5 minuut per kant voor rood, 2-3 minuten per kant voor rosé of 4 minuten per kant voor doorbakken. Serveer de koriandercashewpesto bij de biefstuk. Lekker met een groene salade met tomaat en gebakken aardappels.
  • 2 • Vervang koriander door platte peterselie. • In plaats van cashewnoten zijn blanke amandelen ook lekker.

Biefstuk met koriander-cashewpesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde Karbonade Met Kerrie En Koriander-Cashewpesto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept