Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de visfilet Bordelaise volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de dop-erwten en tuinbonen in weinig water met zout in 6-7 minuten beetgaar. Boen de citroenen schoon. Rasp van één citroen het geel van de schil en pers de vrucht. Snijd de andere citroen in partjes.
  • 2 Meng citroenrasp, -sap, olijfolie, gehakte munt en zout en peper tot een dressing. Giet de groenten af en spoel er koud water over. Schep ze daarna door de dressing. Serveer de salade gegarneerd met blaadjes munt en partjes citroen bij de visfilet.
  • 3 Lekker met aardappelpuree.

Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept