Gevulde pruimen met cantuccini en rozijnen

4
5 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de pruimen, verwijder de pit en leg de pruimen met de bolle kant naar beneden in een ingevette ovenschaal. Verkruimel de cantuccini boven een kom en meng ze met de rozijnen, het eidooier, de boter en bruine suiker. Verdeel het mengsel over de holtes van de pruimen en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de gevulde pruimen in de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

Gevulde pruimen met cantuccini en rozijnen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept