Perline in kruidige tomatensaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de rode peper uit de roerbakgroente apart.
  • 2 Snijd ondertussen de rest van de roerbakgroente grof. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
  • 3 Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakgroente, rode peper en peultjes 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de saus toe en verwarm 3 min. Roer regelmatig.
  • 4 Rasp ondertussen de kaas. Giet de pasta af in een vergiet en laat uitlekken.
  • 5 Schep de pasta door de saus en verdeel over de borden. Bestrooi met de kaas en pijnboompitten.

Perline in kruidige tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perline met voorjaarsgroenten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Perline met rauwe ham en tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept