Lunchpasta met artisjok & peen julienne

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
  • 2 Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
  • 3 Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.

Lunchpasta met artisjok & peen julienne is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept