Minitiramisu met citroen en perzik

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mascarpone met de lemoncurd. Leg op de bodem van elk glas 2 cantuccini. Laat de perziken uitlekken, vang de siroop op. Doe de perziken in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
  • 2 Besprenkel de cantuccini met 50 ml siroop. Schep de perzikpuree op de cantuccini en verdeel de mascarpone erover. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.
  • 3 Verdeel de frambozen over de glazen en bestrooi met poedersuiker.

Minitiramisu met citroen en perzik is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept