Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
30 min-
restaurant
Voorgerecht
link
24Kitchen
print
Ingrediƫnten
340 g verse cranberries
220 g suiker
250 ml rode port
4 rendierbiefstukken
1 savooiekool
50 g boter
200 ml wildbouillon
plantaardige olie
200 g cantharellen
1 bos platte peterselie
champignonborstel of keukenpapier
aluminiumfolie
Bereiding
Van dit gerecht kan je natuurlijk ook een hoofdgerecht maken. Neem dan van alles wat meer. En maak er bijvoorbeeld een aardappelgratin bij.
Geen rendier te krijgen? Neem dan hertenbiefstukjes.
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote is een recept van
24Kitchen
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Braadworst & cranberryzuurkool »
Varkenshaas met cranberry-appelsaus »
Salade met cranberrypaté-toast »
Varkensfiletlapje met cranberrycompote »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Gebakken rijst met ananas »
Gebakken taco's met sardines »
Gebakken schol met druivendressing »