Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote

4
30 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van dit gerecht kan je natuurlijk ook een hoofdgerecht maken. Neem dan van alles wat meer. En maak er bijvoorbeeld een aardappelgratin bij.
  • 2 Geen rendier te krijgen? Neem dan hertenbiefstukjes.

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept