Quinoasalade

4
1 uur-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schep twee hoopjes zout in een ovenschaal. Leg de bieten op het zout en pof ze circa 1 uur in de oven. Bereid de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rooster de noten in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zijn. Pluk en hak de peterselie en munt fijn en meng met citroenrasp en citroensap door de quinoa. Verdeel de quinoa over de bodem van een ovenschaal. Pel en snijd de ui in halve ringen. Schil de sinaasappel en snijd de partjes eruit. Pluk de waterkers en verdeel de waterkers samen met de ui en sinaasappelpartjes over de salade. Hak de noten grof. Verkruimel de feta. Strooi beiden over de salade. Pel de bieten, snijd in partjes en verdeel ze over de salade. Sprenkel de olie over de salade. Strooi als laatste een snufje peper mix over salade.

Quinoasalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Geblakerde kip san fran-quinoasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Geblakerde kip san fran-quinoasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept