Kalfskoteletten met ansjovis en kappertjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom 2 eetlepels olijfolie, de uitgelekte en fijngehakte ansjovisfilets, de kappertjes, peper en de bladpeterselie. Zet opzij.
  • 2 Verwarm 2 eetlepels olie in 2 pannen met dikke bodem. Bak de kalfskoteletten goudbruin. Voeg peper, zout en rozemarijn toe. Laat ze nog verder bakken gedurende 3 min. aan elke kant.
  • 3 Verdeel de kalfskoteletten over de borden. Lepel er de saus over. Werk af met citroenpartjes. Serveer met geroosterde halve tomaten en gebakken aardappelen.

Kalfskoteletten met ansjovis en kappertjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Kalfskoteletten met zoetzure saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten met champignons en Marsala
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten, gestoofde venkel met pastis gekonfijte halve tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept