Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een groot bord het paneermeel, de parmezaan en de peterselie. Klop de eieren los in een diep bord, voeg flink wat peper en zout toe.
  • 2 Halveer de kalfslapjes. Haal ze door de bloem en schud er het teveel aan bloem af. Wentel ze dan door de losgeklopte eieren en tenslotte door het mengsel van paneermeel met parmezaan. Leg ze achtereenvolgens op een grote schotel. Dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
  • 3 Laat de gepaneerde kalfslapjes snel bruin bakken in een bodem hete olie (of gewoonweg in de friteuse). Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met partjes citroen. Serveer met verse pasta en een slaatje.

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept