Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
1 citroen
600 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
3 eieren
120 g paneermeel
100 g geraspte parmezaan
4 eetlepels gehakte bladpeterselie
1 bord bloem
olijfolie
peper en zout
Bereiding
Meng in een groot bord het paneermeel, de parmezaan en de peterselie. Klop de eieren los in een diep bord, voeg flink wat peper en zout toe.
Halveer de kalfslapjes. Haal ze door de bloem en schud er het teveel aan bloem af. Wentel ze dan door de losgeklopte eieren en tenslotte door het mengsel van paneermeel met parmezaan. Leg ze achtereenvolgens op een grote schotel. Dek af en laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
Laat de gepaneerde kalfslapjes snel bruin bakken in een bodem hete olie (of gewoonweg in de friteuse). Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met partjes citroen. Serveer met verse pasta en een slaatje.
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pasticcio met drie kazen en broccoli »
Ravioli met pompoen en salieboter »
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan »
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto »
Boerenpaté »
Kalfsstoof met venkel en citroen »
Cordon bleu met Marsala »
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus »