Konijn met mosterd en Banyuls

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
  • 2 Leg de stukken konijn in een grote ovenschotel, bestrijk ze met olijfolie, kruid ze lichtjes met peper en zout en bak ze in 30 min. in de oven goudbruin. Draai ze halverwege de baktijd om.
  • 3 Leg de stukken konijn op een serveerschaal en hou ze warm. Giet de Banyuls in de bakschotel, roer de bakresten los en giet alles in een steelpan. Breng aan de kook, laat 1 min. inkoken, voeg dan de room toe, de mosterd en de honing. Laat 2 min. sudderen, voeg dan de gesnipperde dragon toe en voeg peper en zout toe indien nodig.
  • 4 Giet de saus op het konijn en dien meteen op. Serveer met sperziebonen en gebakken aardappelen.

Konijn met mosterd en Banyuls is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeien en frambozen met Banyuls en specerijen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Confituur van vijgen met noten (en Banyuls)
35 min
Bekijk recept
Gebraden boerenkip met chocoladesaus en Banyulis
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en salie, gegrilde groene asperges met pistachenoten
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept