Lamsstoofpotje met kerrie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 2 eetlepels olie in een stoofpan en bak er de gehakte uien en de geperste lookteentjes in aan op zacht vuur. Dek af en laat fruiten.
  • 2 Doe ondertussen de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan en bak er het in blokjes gesneden vlees in op hoog vuur.
  • 3 Doe het vlees, wanneer het aan alle kanten mooi bruin gebakken is, bij de uien. Doe het water in de braadpan, roer de aanbaksels los en giet in de stoofpan. Voeg de yoghurt toe, de kerrie, 2 eetlepels kokosnoot en het verkruimelde bouillonblokje. Breng aan de kook, dek af en laat 1 u 30’ sudderen op heel zacht vuur.
  • 4 Breng het vlees, wanneer het heel zacht is, op smaak met peper en zout en serveer het warm, bestrooid met koriander en kokosnoot. Werk af met een partje limoen en dien op met basmatirijst.

Lamsstoofpotje met kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

MAROKKAANS LAMSSTOOFPOTJE
10-20 min -
Bekijk recept
Frans Lamsstoofpotje
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept