Linzensalade met rauwe zalm en limoen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de zalm in kleine blokjes. Overgiet ze met het sap van de limoenen, voeg de roze peper toe, zout en peper. Meng, dek af en laat 30 min. in de koelkast marineren.
  • 2 Giet de linzen af en spoel ze onder koud stromend water. Doe ze in een slakom en voeg de ontpitte en in blokjes gesneden tomaten toe, evenals de gehakte kruiden en de olijfolie. Doe er ook de zalmblokjes met de marinade bij, meng en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Serveer koel met brood.

Linzensalade met rauwe zalm en limoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept