Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Doe ondertussen de paprika’s met de olie uit het schaaltje in de beker van de mixer of de hakmolen. Voeg de parmezaan en de pijnboompitten toe. Mix tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Schep de pesto op de uitgelekte pasta, meng goed, voeg dan de uitgelekte partjes artisjokken toe en het grofgehakte basilicum. Serveer meteen.
  • 4 Dit gerecht kan je ook koud serveren. Spoel, in dit geval, de pasta eerst heel goed onder koud water en doe er dan de pesto bij.

Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van volkorenpasta met erwtjes, munt en ham
Lunchgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met broccolipesto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept