Zuurkool met vis

4
35 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de helft van de zuurkool in een grote stoofpan, maak de zuurkool los met een vork en leg er de sneetjes spek bovenop. Voeg het kruidentuiltje toe en bedek met het 2de helft zuurkool. Breng zachtjes aan de kook en laat, met deksel, 20 minuten op heel zacht vuur sudderen, roer af en toe om.
  • 2 Snij elke vis in 4 porties en leg ze op de zuurkool. Dek af en laat 8 minuten zachtjes koken. Voeg de garnalen en laat nog 2 minuten sudderen.
  • 3 Serveer heel warm met natuuraardappelen of puree, vergeet een beetje mosterd niet.

Zuurkool met vis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept