Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Meng in een plat bord de bloem, het zout, de peper, de tijm en 2 gehakte rozemarijntakjes.
  • 2 Smeer de steaks in met mosterd en wentel ze door het mengsel van bloem en kruiden.
  • 3 Verwarm de olie in een bakpan met dikke bodem. Schroei de rumsteaks dicht op hevig vuur gedurende 1 min. per kant. Neem ze van het vuur en leg 2 plakjes geitenkaas op elke steak.
  • 4 Laat ze enkele minuten goudbruin kleuren onder de ovengrill. Leg er de grofgehakte tomaten rondom, bestrooi met rozemarijn en dien meteen op. Serveer met in de schil gebakken aardappelen en een gemengde salade.

Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rumsteaks met wijnsaus en druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige salade van rundvlees
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met gemengde salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept