Gestoomde forel met een salade van tomaten, aardappels en zure room

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de forellen met peper en zout en stoom ze een vijftiental minuten.
  • 2 Laat de aardappels goudgeel worden in olijfolie.
  • 3 Snij de tomaten in twee en kruid ze met peterselie, basilicum en munt. Voeg de gehakte lente-uitjes toe. Breng op smaak met zout, peper, olijfolie en azijn.
  • 4 Kruid de zure room met peper en zout.
  • 5 Werk af met zeezout en bieslook.

Gestoomde forel met een salade van tomaten, aardappels en zure room is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept