Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Hak de noten grof. Snij de ananas in 4 schijven, schil ze en verwijder het harde kerndeel met een appelboor. Snij de kaasjes horizontaal in twee. Snij 1 vel brickdeeg in 4 driehoeken.
  • 3 Smeer 1 vel brickdeeg in met gesmolten boter en draai het om. Leg een driehoek brickdeeg in het midden en leg er 1 schijf ananas op. Bestrijk met 1 koffielepel honing en leg er 2 halve Crottins op, met de snijkant naar onder. Voeg enkele noten toe en vouw de randen dicht naar het midden toe. Steek vast met een tandenstoker.
  • 4 Maak zo 4 pakjes en leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat in 20 min. goudbruin bakken in de oven.
  • 5 Serveer warm met een beetje sla.

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept