Krokante gamba’s met peper en zout en preilinten

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gamba’s ontdooien. Hak de look en de gember fijn. Snij de rode paprika in blokjes en de pijpajuin in stukjes.
  • 2 Halveer de preiwitten in de lengte en snij ze dan in fijne reepjes. Stoom ze al dente in 8 minuten.
  • 3 Haal het darmkanaal ondertussen uit de gamba’s, wentel ze even in maizena en bak ze 2 minuten in hete arachideolie. Laat uitlekken.
  • 4 Warm 3 eetlepels arachideolie op in een wok om de look en gember al roerend 1 minuut lang te fruiten. Voeg de paprika, zout en pilipili toe. Bak nog 5 minuten, al roerend. Voeg de gamba’s en pijpajuin toe en sauteer 2 minuten (omscheppen).
  • 5 Serveer meteen met de gekruide preispaghetti.

Krokante gamba’s met peper en zout en preilinten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Haricots verts met prei
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saint Pierre
10-20 min -
Bekijk recept
Gestoomde Chinese koolrolletjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Zalm Met Pesto En Prei
30-60 min -
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept