Käsespätzle

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem, de losgeklopte eieren, het water en zout tot je een stevig deeg verkrijgt. Laat 30 min rusten.
  • 2 Hak de peterselieblaadjes. Snijd de uien in fijne ringen. Zet een pan op het vuur met 50 g boter en laat de uien erin kleuren. Kruid met zout en zet even apart.
  • 3 Draai de pasta door een roerzeef met grote gaatjes met behulp van een houten lepel. Kook de pasta in verschillende keren gaar in gezouten kokend water en laat uitlekken.
  • 4 Voeg 30 g boter, de geraspte kaas en de gehakte peterselie toe aan de pasta en meng goed onder mekaar. Dien op met de gebakken uiringen.

Käsespätzle is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kasespatzle / Kasespatzle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kasespatzle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kasespatzle / Kasespatzle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kasespatzle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept