Fruitychoco lekkernijen

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de blaadjes van de fysalis. Snijd de passievruchten in twee. Schil de mango en snijd in partjes.
  • 2 Hak of rasp de chocolade fijn. Smelt au bain-marie en zorg ervoor dat het kommetje waar de chocolade in zit het water niet raakt. Bij zwarte chocolade mag de temperatuur niet hoger zijn dan 55°C.
  • 3 Zet een diepe kom in koud water gevuld met ijsblokjes. Giet in de kom 2/3 van de chocolade en roer tot je een temperatuur bekomt van 28°C.
  • 4 Haal de kom uit het koude water en giet hierbij al roerend de resterende chocolade tot je een temperatuur van 32°C bekomt.
  • 5 Dompel de fysalis voor de helft in de chocolade, tik de overtollige chocolade er zachtjes af en leg omgekeerd op het werkblad. Dompel 1/3 van de mango in de chocolade, tik lichtjes af en leg op een rooster. Giet een beetje van de chocolade in het midden van de halve passievruchten.

Fruitychoco lekkernijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lekkernijen van hazelnoten met cacao
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cakes met teatime-lekkernijen
0 min
Bekijk recept
Oudjaarrecept Pizza Bagels
0-10 min -
Bekijk recept