Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediënten
2 appels
2 eetlepels arachideolie
20 cl droge witte wijn
2 afgestreken eetlepels express bindmiddel voor bruine sauzen
kervel voor de afwerking
100 g Luikse siroop
peper
4 Quorn pensen
50 g walnoten
Bereiding
Doe de Luikse siroop, de witte wijn en het express bindmiddel in een steelpan. Breng aan de kook en laat 10 min. zacht sudderen.
Schil en snij ondertussen de appels in blokjes. Verwijder het vel van de “pensen” en snij ze in schijfjes. Doe de olie in een braadpan en bak de appels en de pensen op vrij hoog vuur. Voeg de grofgehakte noten toe en laat nog verder bakken tot allle ingrediënten goudbruin zijn. Kruid met peper.
Verdeel over de borden (bv. rond een torentje van met truffelolie bereide puree, op het bord geschikt met behulp van een dresseerring). Breng de saus op smaak met peper en zout en giet een beetje op de pensen.
Serveer meteen, afgewerkt met wat kervel.
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Koekjes in de vorm van kerstbomen »
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien »
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg »
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng »
Gebakken appel en appelchips met ijs »
Gebakken rijst met ananas »
Gebakken taco's met sardines »
Gebakken schol met druivendressing »