Gebakken tarbotfilets met blanke botersaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalotten heel fijn, doe ze in een steelpan, voeg de azijn toe en het water, laat voor ¾ inkoken op heel zacht vuur.
  • 2 Neem van het vuur, voeg de in blokjes gesneden gezouten boter toe en klop het geheel op tot een smeuïge saus. Hou warm op een zeer laag vuur.
  • 3 Bak de tarbotfilets mooi bruin in de ongezouten boter. Reken 4 min. per kant. Breng op smaak met zout en peper, schik op de borden, overgiet met de warme saus en serveer met aardappelpuree en een groene groente.

Gebakken tarbotfilets met blanke botersaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietengnocchi met salie en sinaasappel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met limoen-beurre blanc
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges met ham, ei en botersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept