Pasteitjes met baba ganoush en rode paprika

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snij de paprika’s in blokjes. Meng ze met de baba ganoush en komijn. Kruid met peper.
  • 3 Steek 8 cirkels uit het kruimeldeeg en bekleed er muffinvormpjes in silicone mee. Prik in de deegbodem met een vork. Verdeel de vulling in de vormpjes en druk goed aan. Steek 8 kleinere cirkels uit en dek daarmee de pasteitjes af. Sluit de randen met behulp van een vork. Meng de eierdooiers en de melk en strijk dit mengsel met een keukenpenseel op de pasteitjes. Bak 20 min. in de oven.
  • 4 Maak een vinaigrette met olijfolie, sherryazijn, peper en zout om de spinaziescheuten op smaak te brengen en meng.
  • 5 Serveer de pasteitjes warm of lauw met de spinaziesalade.

Pasteitjes met baba ganoush en rode paprika is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept