Papillot van mosselen met bruin bier

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en maak de mosselen zorgvuldig schoon (zonder ze te laten weken).
  • 2 Snij 8 grote rechthoeken uit bakpapier of aluminiumfolie. Verdeel de mosselen in 8 porties en leg een hoopje in het midden van elk vel papier. Voeg ui en tijm toe. Plooi de randen van de vellen papier naar boven toe, schenk er een scheut bier in en kruid met peper. Sluit de pakketjes niet te strak, want de mosselen hebben voldoende ruimte nodig om open te gaan.
  • 3 Bak 10 minuten op de barbecue (de mosselschelpen moeten open zijn).
  • 4 Dien meteen op met boerenbrood. Serveer de zure room apart zodat iedereen een ½ eetlepel aan zijn papillot kan toevoegen.

Papillot van mosselen met bruin bier is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept