Paastaart met yoghurt

8
2 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Doe de eieren en de yoghurt in een slakom. Was het potje yoghurt uit en laat het drogen. Je gaat het gebruiken om de andere ingrediënten af te meten.
  • 3 Voeg de bloem, de suiker, het zout en de olie toe. Klop met een garde tot je een homogeen deeg krijgt.
  • 4 Neem een ovale ovenschotel (20 x 27 cm), beboter de kanten en leg een ovaal stuk bakpapier op de bodem dat je op maat hebt afgesneden. Giet er het deeg op en bak gedurende 40 min. in de oven.
  • 5 Laat 5 min. rusten, haal de taart dan uit de vorm en leg ze op een patisserierooster. Laat volledig afkoelen.
  • 6 Garneer de taart naar smaak, met bloemsuiker, de smeerpasta en de suikerparels.

Paastaart met yoghurt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Verrukkelijk zoete paastaart
60 min -
Bekijk recept
Griekse Paastaart Van Wraps
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept