Forel met tartaar van zuring en salade
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Delhaize
print
Ingrediƫnten
4 forellen
80 g mayonaise
2 eieren, hardgekookt
125 g Bulgaarse natuuryoghurt
1 handvol platte peterselie
4 augurken
1 eetlepel kappertjes
1 handvol zuring
4 ansjovisfilets
0,5 venkel
0,5 komkommer
1 molsla of zakje rucola
0,25 zakje jonge spinaziescheuten
0,25 bakje peulen
1 handvol kervel
0,25 bakje schelperwten
2 slaharten
3 eetlepels slaolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 eetlepel olijfolie
peper
0,5 eetlepel boter
zout
Bereiding
Kruid de forellen met peper en zout. Bak ze in een hete pan met een beetje olijfolie en voeg een klontje boter toe.
Pel en plet de hardgekookte eieren en meng ze met de mayonaise, de yoghurt, de ansjovis, de zuring, de augurken, de peterselie en de kappertjes.
Snij de komkommer, de venkel, de slaharten, de peulen en de schelperwten in stukken.
Vermeng met de sla. Breng op smaak metpeper, zout, olie en azijn.
Dien de forellen op met de salade en de tartaarsaus met zuring.
Forel met tartaar van zuring en salade is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van zeevruchten en zeeaster »
Franse salade niçoise »
Frisse salade met makreel »
Salade met cranberrypaté-toast »
Forel met kruidenvulling »
Forel met spek in pakketje »
Forel met riesling »
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges »