Forellen gevuld met pestoroom

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6 (180° C).
  • 2 Meng de zure room met de pesto, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Spoel de forellen onder koud water en dep ze droog. Smeer de buitenkant in met olijfolie en leg ze in een grote ovenschaal. Vul ze met de pestoroom en kruid met peper en zout.
  • 4 Bedek de schaal met aluminiumfolie, druk de folie op de randen van de schaal goed aan. Zet 25 minuten in de oven.
  • 5 Serveer warm, afgewerkt met basilicum en pijnboompitten. Dien op met een salade en gebakken aardappelen.

Forellen gevuld met pestoroom is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde aardappel met zuurkool en pestoroom
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met pestoroom
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met pestoroom
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel in zoutkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept