Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente in gezouten water (± 7 minuten). Zet hem opzij, maar hou warm.
  • 2 Snijd de chipolata’s in stukjes en bak die in de pan. Voeg peper en zout toe.
  • 3 Maak de tomatensaus warm en voeg er de pasta en de stukjes chipolata aan toe.
  • 4 Werk af met basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.

Farfalle met tomatensaus, basilicum en chipolata is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept