Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat een halfuurtje trekken zodat de smaken en geuren goed vrijkomen.
  • 2 Haal de ribbetjes uit de koelkast en laat ze minstens 1 u marineren alvorens ze te bakken.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Haal de ribbetjes uit de marinade en kruid met peper en grof zeezout.
  • 5 Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en laat die goed heet worden. Bak de ribbetjes langs beide kanten.
  • 6 Neem een ovenschaal of braadslede, schik er de ribbetjes in en laat ze voor ± 40 min. garen.
  • 7 Haal de ribbetjes uit de oven en dien meteen op.

Gemarineerde ribbetjes met marinade van sinaasappel-whisky is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Cocktail van tijgergarnalen met whisky
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept