Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paneer de kazen door ze eerst door het losgeklopte ei te halen en dan in het paneermeel te wentelen. Dek af en zet in de koelkast.
  • 2 Kook de pasta “al dente”.
  • 3 Maak de gremolata: trek met de zesteur (met kleine gaatjes) fijne reepjes uit de schil van de citroen, voeg het geperste lookteentje en de gesnipperde peterselie toe en meng.
  • 4 Bak de pancetta in een diepe pan zonder toevoeging van braadvet, begin op zacht vuur. Laat de bruingebakken pancettablokjes uitlekken en doe ze opnieuw in de pan. Voeg de gremolata en de uitgelekte pasta toe, meng en hou warm.
  • 5 Verwarm 2 eetlepels frituurolie in een pan met antikleefbodem en bak er de gepaneerde kazen snel goudbruin in aan één kant. Draai ze om, voeg 1 eetlepel olie toe en bak de andere kant goudbruin.
  • 6 Serveer de gebakken kazen meteen met de pasta.

Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept