Gevulde champignons met geitenkaas

10
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  • 2 Snijd het paardenvlees fijn. Meng de geitenkaas met de zongedroogde tomaten, het paardenvlees en de zonnebloempitten.
  • 3 Borstel de champignons schoon, verwijder het steeltje en snijd nog een stuk van de rand, zodat de opening groot genoeg is. Vul ze op met het geitenkaasmengsel.
  • 4 Schik de champignons op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze gedurende 20 minuten in de oven.
  • 5 Haal ze eruit en werk af met enkele blaadjes salie.

Gevulde champignons met geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept