Geitenkaas met ham en zoete aardappel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de zoete aardappelen en snij ze in kleine blokjes, giet ze in een kom met koud water, breng aan de kook en laat ongeveer 10 minuten koken. Laat uitlekken en plet ze met een eetlepel olijfolie, peper en zout.
  • 2 Maak een vinaigrette met 2 eetlepels olijfolie en de witte wijnazijn, kruid met peper en zout.
  • 3 Snij de geitenkaas, kruid met peper en zout. Bedek met ½ eetlepel honing. Laat de geitenkaas gratineren onder de grill.
  • 4 Maak een torentje met de zoete aardappelen, de salade, de kervel en de geitenkaas.
  • 5 Voeg een beetje vinaigrette toe om het geheel af te werken. Serveer onmiddellijk.

Geitenkaas met ham en zoete aardappel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept