Gebakjes met cashewnoten

12
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 E-mail
  • 2 100 g brood
  • 3 250 g cashewnoten
  • 4 200 g uien
  • 5 1 teentje knoflook
  • 6 zonnebloemolie
  • 7 250 g rode paprika’s
  • 8 1 biocitroen
  • 9 4 eieren 1
  • 0 1,5 dl sojamelk 1
  • 1 100 g gemalen kaas 1
  • 2 1 soeplepel dragon 1
  • 3 1 soeplepel pijnboompitten 1
  • 4 peper en zout 1
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C. 1
  • 6 Plet de cashewnoten en het brood. Schil en versnipper de uien en de knoflook. Fruit de uien in de zonnebloemolie en voeg er na een poosje de knoflook aan toe. Snij de paprika’s in stukjes, voeg ze toe en bak ze gaar. 1
  • 7 Doe peper en zout op de groenten, haal de pan van het vuur en laat even afkoelen. 1
  • 8 Rasp de citroenschil en pers de helft van de citroen. 1
  • 9 Klop de eieren samen met de sojamelk, de kaas, de geraspte citroenschil, het citroensap, dragon en peper en zout. 2
  • 0 Voeg de groenten bij de eierenmix en meng het geheel goed door elkaar. 2
  • 1 Verdeel de mix over 12 muffinvormpjes, werk elk gebakje af met een paar pijnboompitten en zet ze 30 minuten in de oven.

Gebakjes met cashewnoten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Notengebakjes
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini appeltaartjes
Bekijk recept
Italiaanse feesttaartjes
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept