Gehakte oesters met zeekraal, blini's en haringeitjes

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters en verwijder de stukjes schelp. Doe de oester in een zeefje en vang het oestervocht op.
  • 2 Meng het oestervocht met de notenolie en truffelsap. Kruid met peper en zout. Blancheer het zeewier.
  • 3 Hak de oesters grof en voeg er het zeewier aan toe. Rasp er een beetje pompelmoesschil bij (¼ van een pompelmoes bio). Voeg het oestersausje toe, meng alles goed en serveer in een glazen kommetje.
  • 4 Smeer wat zure room op de blini's en werk af met een lepeltje haringeitjes, serveer bij de gehakte oester.

Gehakte oesters met zeekraal, blini's en haringeitjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ansjovis met artisjok, kwartelei en haringmousse
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krab met avocadopuree en granité
0 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Honinggebak
35 min
Bekijk recept
Quiche met prei - vegetarisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept