Artisjokbodems met grijze garnalen

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de saus met fijne kruiden: meng in een kom de mayonaise met de yoghurt. Voeg zout en peper toe. Doe er het citroensap, de bieslook, de bladpeterselie en de lente-uitjes bij.
  • 2 Meng de garnalen met 2 eetlepels van de saus. Vul de artisjokbodems met de garnalen. Verdeel over de borden, voeg de gehakte sla toe.
  • 3 Versier met takjes bieslook. Geef er de rest van de saus apart bij.

Artisjokbodems met grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept