Lamsbrochettes met tabouleh-salade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bulgur gedurende 15 minuten in gezouten water. Giet af, laat goed uitlekken en maak los met een vork. Laat afkoelen.
  • 2 Verwijder het kroontje van de tomaten. Snijd ze in kwartjes, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de komkommer overlangs doormidden en verwijder de pitjes, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Pel 1 rode ui en snipper hem fijn. Hak de peterselie en de munt.
  • 3 Meng de tomaten met de komkommer, de ui, de peterselie, de munt, de bulgur, het citroensap en 3 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Snijd het lamsvlees in blokjes. Pel de resterende rode ui en snijd hem in
  • 4 Maak brochetten met het vlees en de ui, en bestrijk ze met olijfolie. Kruid met peper en zout, en bak rondom gaar in een grillpan.
  • 4 Serveer de lamsbrochettes met de salade, wat hummus en een lepel Turkse yoghurt.

Lamsbrochettes met tabouleh-salade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbrochettes (Souvlaki arni)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tzatziki
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbrochettes met wortelcrème
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept