Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de bulgur 10 min. al roerend in een pan tot hij van kleur verandert en naar toast begint te geuren. Haal van het vuur en voeg de groentebouillon toe. Meng en laat zwellen. Maak de graantjes los met een vork en laat afkoelen.
  • 2 Snijd de onderkant van de jonge uien. Sauteer ze in een pan met 1 eetlepel olijfolie.
  • 3 Snijd de peultjes en de radijzen in fijne plakjes. Was de mooiste blaadjes van de radijzen meermaals. Maak de dragon- en de dilleblaadjes los.
  • 4 Meng de bulgur, de radijzen, de radijsblaadjes, de peultjes, de dragon en de dille. Schik de stengels van de groene uien op een bord en leg er de bulgur op.
  • 5 Snijd elke halloumikaas in 4 schijven, peper en zout. Gril ze aan beide kanten in een hete pan en serveer met de sla.

Lenteslaatje met licht geroosterde bulgur en gegrilde halloumi is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van halloumikaas en gegrilde vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gratin van zoete aardappelen met halloumi en zaden
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Salade met peren, spekblokjes, halloumi en noten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauw lenteslaatje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lenteslaatje met oosterse kippenreepjes
0 min
Bekijk recept