Le Puy linzen met rookworst uit Morteau

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortel en snijd in grove stukken. Pel de ui.
  • 2 Spoel de linzen met koud water. Zet een pot met water op het vuur, leg er het kruidentuiltje, de wortel en de ui in en voeg de linzen toe. Kook ze gedurende 40 minuten, tot ze zacht zijn. Giet af en verwijder de ui en het kruidentuiltje.
  • 3 Breng een pot met water aan de kook, haal dan van het vuur en dompel de worst er 10 minuten in onder.
  • 4 Maak een vinaigrette met de olijfolie, mosterd, wat zout en zwarte peper. Besprenkel er de linzensalade mee.
  • 5 Snijd de wortel en de worst in kleine blokjes en voeg de linzen toe. Werk af met verse kervel.

Le Puy linzen met rookworst uit Morteau is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool uit de Elzas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpot met linzen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Sangria
Snack
Bekijk recept
Aard­ap­pel­prei­soep met zalm­bal­le­tjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bioquiche met broccoli en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept