Durum met lamsworstjes en rodekoolsla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode kool fijn met de mandoline, doe in een grote kom en voeg de balsamicoazijn, de peper en het zout toe.
  • 2 Haal de granaatappelpitjes uit de granaatappel en voeg ze toe. Tip: houd een halve granaatappel omgekeerd boven een schaal en klop er de pitjes uit met behulp van een houten lepel.
  • 3 Voeg de nootjes en zaden toe en schep alles goed om.
  • 4 Laat de rodekoolsla een half uurtje marineren.
  • 5 Maak intussen de yoghurtsaus. Meng de yoghurt met zout, peper en het teentje fijngehakte look. Maak eventueel vloeibaarder door er een beetje water bij te druppelen.
  • 6 Bak de worsten.
  • 7 Vul elke wrap met twee worsten en rodekoolsla en werk af met een lepel yoghurtsaus.

Durum met lamsworstjes en rodekoolsla is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortel-rodekoolsla met sinaasappel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolsla met honingdressing
40 min
Bekijk recept
Eendenragout in aardappeljasje
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DURUM MET GEHAKT EN KRUIDENKAAS
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Durum met kip en pittige dip
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pistache-aardbeiensoesje
90 min Nagerecht
Bekijk recept