Salade van linzen met artisjokken en grana padano

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Giet intussen de azijn in een hermetisch recipiënt (bokaal of ander), voeg peper toe, zout, de olie van de bokaal artisjokken (10 cl) en de mosterd. Sluit en schud krachtig.
  • 3 Spoel en zwier de rucola droog. Snij de artisjokken en de kerstomaten in twee. Giet de linzen af in een vergiet en spoel ze zorgvuldig onder koud water.
  • 4 Verdeel al deze ingrediënten over de borden, voeg ook de schilfers grana padano toe. Bedruip met een beetje vinaigrette.
  • 5 Serveer koel met het knapperige brood en met de rest van de vinaigrette apart erbij.

Salade van linzen met artisjokken en grana padano is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept