Sabayon met Belgische kriek

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de eierdooiers in een grote steelpan en gebruik de halve eierschalen als maat om de andere ingrediënten toe te voegen. Klop stevig op tot er een sabayon ontstaat.
  • 2 Vul een coupe met een bolletje ijs en overgiet met de sabayon.
  • 3 Werk af met mueslicrumble.

Sabayon met Belgische kriek is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonge patrijsfilets met kriek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept