Ceviche van zeebaars

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de vis uit. Besprenkel met olijfolie en zet de vis ± 10 min in de koelkast zodat die lichtjes kan garen in het limoensap.
  • 2 Haal de vis uit de koelkast. Snijd de frambozen in stukjes en meng deze voorzichtig onder de ceviche.
  • 3 Werk af met de versnipperde lente-uitjes, enkele basilicumblaadjes en een beetje olijfolie.

Ceviche van zeebaars is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept