Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rozijnen in een kommetje, bedek met warm water en laat weken.
  • 2 Snij de aardappelen in grote stukken en de knolselder in kleine blokjes. Doe ze in een kookpot, bedek met koud water en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en reken dan 25 min. gaartijd.
  • 3 Laat na ongeveer 20 min. (5 min. voor de groenten klaar zijn) de currysticks aan beide kanten in de olie goudbruin bakken in een braadpan op middelhoog vuur
  • 4 Giet de groenten zorgvuldig af en doe ze opnieuw in de kookpot (van het vuur). Voeg de yoghurt toe en prak met de pureestamper. Kruid met peper en zout, voeg de uitgelekte rozijnen toe en meng goed.
  • 5 Serveer warm met de currysticks en partjes limoen.

Currysticks en knolselderstoemp met rozijnen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept