Witte asperges met saffraan

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de voet van de witte asperges. Schil de asperges.
  • 2 Hak de sjalot fijn.
  • 3 Verwarm de olijfolie in een grote bakpan.
  • 4 Bak de sjalotten 2 min. op een zacht vuur.
  • 5 Doe de asperges erbij.
  • 6 Doe er zout, peper en de saffraandraadjes bij.
  • 7 Laat met een deksel 10 min. koken op een zacht vuur.
  • 8 Giet er de warme gevogeltebouillon bij en laat nog 5 min. koken.
  • 9 Prik in een asperge om te controleren of ze gaar is. 1
  • 0 Dien onmiddellijk op.

Witte asperges met saffraan is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept