Warme salade met lamsvlees en sesamvinaigrette

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Hoofdgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Meng de sojasaus met de sesamolie, rijstazijn en sesamzaadjes. Schraap de zaadjes uit de chilipeper, hak heel fijn en voeg toe.
  2. Gaar de asperges 3 min. in gezouten kokend water. Giet ze af en spoel onder koud water.
  3. Leg ondertussen de met olie ingesmeerde lamsfilets in een hete antikleefpan. Reken 2 min. baktijd per kant, verlaag dan het vuur en laat nog ongeveer 4 min. bakken. Laat 2 min. rusten, kruid met peper en zout en snij in plakken.
  4. Snij ondertussen ook de shiitakes in schijfjes en de rode paprika in reepjes en bak ze, op vrij hoog vuur, met 2 eetlepels Mix 4 olie in een grote pan tot de shiitakes goudbruin zijn. Voeg de asperges toe, roer 1 min. en neem van het vuur.
  5. Verdeel alles over de borden. Dien meteen op met in de oven verwarmd Turks brood. Serveer de vinaigrette apart.
Warme salade met lamsvlees en sesamvinaigrette is een recept van Delhaize

Receptenzoeker