Carpaccio van venkel met roze pompelmoes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompelmoes en snij hem in partjes. Vang het sap op.
  • 2 Bereid een vinaigrette met 1 dl pompelmoessap, 1 dl druivenpitolie en 1 eetlepel honing. Naar smaak bijkruiden met peper en zout.
  • 3 Snij de Granny Smith in zeer fijne blokjes en bewaar ze in ijswater. Snij de komkommer en de venkel in zeer fijne schijfjes met behulp van een mandoline.
  • 4 Schik de venkelschijfjes op een bord en besprenkel ze met de vinaigrette. Versier met de appelblokjes, pompelmoespartjes, het selderloof en de komkommer.
  • 5 Koel opdienen als voorgerecht.

Carpaccio van venkel met roze pompelmoes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept